Haukun Ruokastartti

Helpotusta kutinaan, iho-oireisiin ja
toistuviin korvatulehduksiin.

Monipuolinen, lajityypillinen ravinto auttaa
kuntouttamaan ihoa - sisältäpäin.

 • Kärsiikö koirasi pitkään jatkuneesta kutinasta?
 • Oletko jo kyllästynyt siihen että hiivaa, furunkuloosia ja korvatulehduksia tulee aina uudelleen?
 • Pelkäätkö, että et löydä koskaan helpotusta koirasi oireiluun, koska olet jo kokeillut ihan kaikkea, löytämättä ratkaisua?

Miltä sinusta tuntuisi, jos vihdoin löytäisit sopivan ruoan, mikä maistuu koirallesi ja allergiset oireet helpottavat?

Entä jos sinun ei tarvitsisi enää pestä koiraasi erilaisilla lääkeshampoilla ja salvata tassuja aina ennen ulkoilua?

Entä jos korvatulehduskierteet loppuisi, eikä sinun tarvitsisi jatkuvasti hakea eläinlääkäriltä antibiooottikuuria?

Haukun Ruokastartti-kurssin opettajana toimii
Malin Ekblom, koirien ravintoterapeutti

"Sain huomata ruokavalion merkityksen hyvinvointiin vuonna 2005. Saksanpaimenkoirani Jeppe sairasti haiman vajaatoimintaa ja kärsi pahasta ihottumasta. Saatoin herätä yöllä hänen pyyntöihinsä päästä ulos, joko löysän vatsan takia tai koska hän raapi korviaan ja ulisi kivusta.

Ruokavalion muutoksen myötä, Jeppe sai jo muutamassa viikossa helpotusta oireisiin. Siitä heräsi intohimoni opiskella ravitsemusta ja eläinten hyvinvointia. Olen yli 15 vuoden ajan auttanut koiranomistajia ruokkimaan koiriaan lajityypillisellä, monipuolisella ruokavaliolla ja saamaan apua terveysongelmiinsa."

Malin Ekblom, koirien ravintoterapeutti

Haukun ruokastartti™ on helppo aloitus koiran luonnolliseen ruokintaan.

4 viikon mittaisella kurssilla opit tärkeimmät perusteet lajityypillisestä ravinnosta. 

Teet muutokset valmiiksi suunnitellulla ohjelmalla,
4 selkeällä askeleella.

1. Poista

Jätät ne ruoka-aineet, jotka voivat ärsyttää suolistoa

2. Korvaa

Annat tilalle ravintorikasta, luonnollista ruokaa, joka maistuu hyvälle

3. Malta

Etenet riittävän hitaasti, niin maha ei mene muutoksesta sekaisin.

4. Täydennä

Lisäät ne tärkeimmät ravintolisät, jotta koirasi saa kaiken tarvitsemansa.

Kurssi alkaa heti maksutapahtuman jälkeen ja kestää 4 viikkoa. Sinulla on kuitenkin ikuisesti pääsy materiaaleihin, joten voit kerrata oppimasi myöhemmin niin monta kertaa kuin haluat.

Kurssilla opiskelet yhden asiakokonaisuuden kerrallaan. Suurin osa materiaaleista on videoina, jotka voit katsoa silloin, kun itsellesi sopii parhaiten. Voit vaikka kuunnella ne työmatkalla, tai koiralenkin aikana. Voit osallistua missä tahansa oletkin, tietokoneella tai mobiililaitteella.

Seuraamalla ruokintaohjeita, saat koirasi ruokavalion vaihdettua kuivamuonasta raakaruoka-aterioille. Ohjelma on suunniteltu niin, että koiran vatsa pysyy tahdissa mukana. Ruokintaohjelmassa etenet kuitenkin oman koirasi vatsaa kuunnellen. 

Lajityypillisellä ravinnolla koirasi ruoansulatus tehostuu, suolisto rauhoittuu ja ravintoaineet imeytyvät paremmin.

Näin iho paranee – sisältäpäin.

Entäpä jos...

...koirasi turkki olisi niin hyväkuntoinen, että voisit viedä koirasi näyttelyyn – ja jopa saada kehuja rodunomaisesta karvasta ja puhtaista hampaista?

...koirasi iho olisi niin hyvässä kunnossa, että ensi kesänä hän voisi uida mielin määrin, ilman että sinun tarvitsee kuivattaa turkkia hotspotin uusiutumisen pelosta?

...kevään ja syksyn kosteat kelit eivät enää tarkoittaisi sitä, että tassut taas tulehtuvat? Sinun ei tarvitsisi enää pestä tai rasvata tassuja, eikä pitää tossuja niiden suojana ulkoilun ajaksi?

...koirasi voisi niin hyvin, että aloitatte uuden harrastuslajin ja koirasi on iloinen treenikaverisi?

Saatat huomata myös muita hyviä vaikutuksia:

 • Suu ja hampaat pysyvät puhtaina, ei pahanhajuista hengitystä!
 • Iho paranee ja kutina helpottaa.
 • Korvat eivät töhni eivätkä silmät vuoda.
 • Turkki on rodulle tyypillinen.
 • Koira on energinen ja iloinen.
 • Ruoka maistuu ja koira odottaa innolla ateriaansa.
 • Kakkaa tulee vähemmän eikä ilmavaivat ole riesana.

Tule mukaan 4 viikon Haukun Ruokastarttiin ja anna koirasi ihon tervehtyä sisältäpäin. Loppu kutinalle ja yhä toistuviin iho-ongelmiin!

 

Kurssin hinta on 89 €.

Klikkaa ”KYLLÄ! Haluan mukaan!”-nappia ja siirryt kassalle, jossa voit turvallisesti maksaa yleisimmillä maksukorteilla. Muista myös laita raksi "Liity postituslistalle"-ruutuun, jotta saat kaikki kurssiin liittyvät viestit sekä tiedotteita kursseista ja koiran ruokinta-asioista.

Maksutapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi kaksi viestiä. Toinen on kuitti ostoksesta ja toisessa on kirjautumistiedot kurssialustalle.

Kyllä, tehokkaat roskapostisuodattimet saattavat estää näiden viestien perilletulon. Kurkkaa siis myös roskapostikansioon, mutta jos ei viestejä näy 15 minuutin sisällä, lähetä minulle sähköpostia tuki@luonnollinenruokinta.fi.

Kirjaudu kurssille ja pääset heti katsomaan ensimmäiset moduulit ja tekemään esivalmistelut ruokavalion muutoksen. Tästä alkaa matka koirasi parhaaseen vointiin!

Tervetuloa mukaan <3

KYLLÄ! Haluan mukaan!

Ostaminen on turvallista ja kurssilla on 14 päivän rahat takaisin takuu. Jos 14 päivän sisällä huomaat, että tämä ei sovellu sinulle tai koirallesi, laita viesti ja saat rahasi takaisin.

Sopiiko tämä kurssi minulle ja koiralleni?

Luonnollinen ruokinta sopii kaikille koirille, ikään ja kuntoon katsomatta. Jos sinulla on tiine narttu tai koira, jolla on sisäelinvaivoja tai jokin muu perussairaus, ota ensin yhteyttä tuki@luonnollinenruokinta.fi niin arvioin koirasi tilanteen ja mitä asioita sinun tulisi huomioida kurssin aikana.

Ruokavalion muutoksessa ei ole kyse lääketieteellisestä hoidosta. Tämä kurssi ei korvaa tai sulje pois mitään hoitoa tai lääkitystä. Mikäli koirallasi on jokin sisäelinsairaus, tai muuta terveydellistä ongelmaa, ole yhteydessä myös eläinlääkäriin, joka on perehtynyt raakaruokintaan. Parhaat tulokset saavutetaan yhteistyössä eläinlääkärin kanssa.

Kurssi soveltuu parhaiten, kun:

 • olet epävarma parhaasta ruokintatavasta koirallesi
 • haluat oppia tärkeimmät perusteet mahdollisimman yksinkertaisesti
 • haluat ruokkia koiraasi rennolla otteella, ilman päivittäistä punnitsemista ja laskemista
 • et halua hukkua internetin ristiriitaisiin väittelyihin tai informaatiotulvaan
 • haluat tehdä ruokavalion muutoksen ammattilaisen taustatuella, turvallisesti ja niin että vältyt ripulirumbalta ja oksentelulta.

Kurssi EI OLE sinulle ajankohtainen juuri nyt, jos:

 • etsit pikaratkaisua tai tiettyä ruokamerkkiä. Ruokavalion muutos vaatii hieman perehtymistä, jotta sinulle itsellesi syntyy varmuus koirasi ruokinnassa.
 • haluat saada KAIKEN nippelitiedon ravitsemuksesta ja ruoansulatuksesta. Siihen löytyy ilmainen palvelu, jota kutsutaan Googleksi.
 • uskot, että ruokavalio on joka päivä laskettava milligramman tarkasti jokaisen ravintoaineen kohdalla. Kurssilla opetan, miten ruokinta tehdään käytännönläheisesti ja arkeen sopivasti niin, että jokainen koiranomistaja voit itse ruokkia koiraansa kotiolosuhteissa.
 • et mistään hinnasta suostu luopumaan kuivamuonasta koskaan. Kurssilla opit miksi kuivamuonat (myös ne kalliit erikoisruoat!) voivat olla koirallesi sopimattomat ja haluat luopua niistä kokonaan.
 • osaat jo perusasiat ruokinnasta ja haluat syventää tietämystä vain joltain tietyltä osa-alueelta. (Kurkkaa siinä tapauksessa tänne: Haukun ruokinta 365)
 • olet pitkään ruokkinut koiraasi luonnollisella ruokinnalla, haluat syventyä ravitsemustietoon ja tähtäät alan ammattilaiseksi. (Kurkkaa siinä tapauksessa tänne: Koiralahtoinen ravinto-ohjaaja.)
KYLLÄ! Haluan mukaan!

Onko sinulla kysyttävää kurssista?

Vastaan mielelläni :-)

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Lajityypillinen ravinto on terveen elämän perusta.

Tee päätös koirasi hyvinvoinnin puolesta ja tule mukaan!

KYLLÄ! Haluan mukaan!

Uskon, että monen terveysongelman syynä on sopimaton ruokavalio. Koira on elimistöltään yhä lihansyöjä ja pysyäkseen terveenä se kaipaa ravinnokseen eläinperäistä ruokaa, eikä kuivia, lisäaineilla höystettyjä raksuja.

Ruoki koirasi terveeksi – lajityypillisellä, monipuolisella ruokavaliolla!

Nähdään kurssilla!

Malin Ekblom, koirien ravintoterapeutti